STORA-DRAIN
IN HARMONIE MET DE NATUUR

IMCOMA is een bedrijf waarvan het belangrijkste producten de polyesterbeton STORA-DRAIN afvoergeulen zijn Ze maken het mogelijk om water af te voeren rond huizen, industrieterreinen, en parkeerplaatsen. Ons productassortiment biedt een systemische oplossing voor de afvoer van regenwater van particuliere eigendommen - inclusief individuele huizen. Het productassortiment zorgt voor een efficiënte lineaire afwatering van hemelwater.

Het polyesterbeton dat wordt gebruikt voor de productie is een zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen zowel vocht als lage temperaturen in de winter. De afvoergeulen en zandvangers die ervan gemaakt zijn, zijn betrouwbaar in alle seizoenen. Onze afvoergeulen zijn beschikbaar voor verkoop in heel Europa - we hebben onze eigen magazijnen en verkoopkantoren in de volgende landen: België, Frankrijk, Tsjechië, Slowakije en Duitsland.

IMCOMA, STORA-DRAIN maakt deel uit van de BSI-groep (eigendom van de Belgische familie Ide). De onderstaande ondernemingen maken deel uit van de groep:

FONDATEL is een Belgische gieterij die een breed gamma van hoogwaardige producten aanbiedt die een referentie zijn in onder andere België en Frankrijk Een zeer grote voorraad en een efficiënte logistieke organisatie liggen aan de basis van zeer korte leveringstermijnen. Resoluut gericht op innovatie, FONDATEL biedt regelmatig nieuwe producten die voldoen aan de verwachtingen van opdrachtgevers en openbare werken bedrijven.

Fabrikant van pvc buizen, gaande van riolering tot sanitair en regenwaterafvoer, tot polyethyleen-, kabelbescherming- en electrobuizen

Marktleider in het rotatiegieten van thermoplasten. Opgericht in 1972, heeft het nu een zeer brede ervaring en een high-end en gediversifieerd machinepark. Van het ontwerp tot de productie van onderdelen voor een breed scala aan toepassingen, Rotoplast is uw partner om uw industriële projecten te ontwikkelen en uit te voeren.

Putdeksel in composiet materiaal. De samenstelling blijft echter composietmaterialen waardoor de producten uiterst licht zijn in vergelijking met hun grootte. Hierdoor zijn ze eenvoudig hanteerbaar en plaatsbaar door 1 persoon